Design & development by IT4WEB

EMAIL

info@annetwielemaker.nl

telefoonnummer

0613962557

info@annetwielemaker.nl
0613962557

Ervaring

https://www.linkedin.com/in/annet-wielemaker-3b6a4113/

 

Ik beweeg mij al lang in de zorgsector. Als verpleegkundige werkte ik in alle velden van de zorg, als neuropsycholoog ben ik mij gaan toeleggen op dementie en andere ziektebeelden en trauma's met hersenletsel als gevolg. Voor de laatste doelgroep ben ik lange tijd consulent geweest. De input die ik in deze functie kreeg van ervaringsdeskundigen, mantelzorgers en zorgprofessionals is voor mij heel belangrijk geweest voor het invullen van mijn verdere loopbaan.

In deze loopbaan kreeg ik de kans om meerdere rollen te vervullen. Als o.a. zorgverlener, coach, projectleider, bestuurslid, manager en docent kan ik om de zorg aan mensen van deze doelgroep vanuit meerdere perspectieven bekijken.

Met de opgedane ervaring in het achterhoofd ben ik met ervaringsdeskundige en professional Zita Schwab begonnen met het schrijven van vier boekjes als praktische gidsjes, onder de titel 'Het NAH Masterplan'. Deel 1, voor mensen met hersenletsel is inmiddels uitgekomen, en aan deel 2, voor mantelzorgers wordt gewerkt. Daarna volgen nog twee deeltjes, voor docenten en voor werkgevers.  Hierover is meer te vinden op onze website nahmasterplan.nl.

Wilt u meer weten over mijn achtergrond, kijk dan in mijn LinkedIn profiel.